PRODUCĂTORI DE BLANĂNURI DE CHINCHILLA (aur moale).

 

VÎNZAREA BLĂNII

.

Contacteaza-ne

Creștem Chinchilla pentru reproducție

Am selectat animale de reproducție din generația F1 de la cele mai renumite ferme din Danemarca și America de Sud,de la care am și preluat cele mai noi tehnologii de creștere.

Vezi Detalii

Blana de Chinchilla

Chinchilla de blană este foarte populară și a intrat în primele trei din topul celor mai frumoase și mai scumpe blănuri. Blana de Chinchilla va fi întotdeauna de elită și ușor de recunoscut - la atingere te indrăgostesti de ea. Blănurile de Chinchilla în anii următori sunt considerate cele mai valoroase și la modă, toate, în general, datorită culorii sale unice triple, care nu pot fi simulate. Blanurile de chinchilla se potrivesc perfect tinutelor elegante si contribuie la conturarea unui outfit exceptional.

Tăbacirea și vînzarea

  • În scopul de a pregăti bine blană de vînzare oriunde în lume, am fost primii și unicii în R.Moldova pentru a lansa tehnologia modernă avansată de producție de blană de înaltă calitate. Dvs. știți foarte bine că calitatea blănii depinde într-o mare măsură de calitatea produselor chimice, de tehnologia modernă de tăbacire și de artizanatul filigran pe fiecare blană. Realizând că numai cea mai bună calitate a fabricării blănurilor ne-a permis să fim mereu printere primii și să concurăm pe piața blănurilor.
  • Noi am studiat și am introdus toată experiența și tehnologiile avansate de la cei mai buni producători din această industrie. În organizarea producției ne-am bazat pe automatizarea multor procese cu predominanța muncii manuale și a îndemânării specialiștilor noștri. Echipamentul nostru și toată producția a fost creată sub parametrii numai chinchilla, prin urmare delicatețea este menținută în fiecare etapă. Toate etapele de procesare sunt controlate de cei mai buni tehnologi din lume.

Ce trebuie să facă un fermier pentru a tăbăci și vânzarea pieilor neprelucrate la noi ?

Citeste mai mult

Pentru Blănari

„O singură atingere a blănii noastre face ca visele să devină realitate. Atingeți calitatea.”

OkeyChinchilla este I și unica fermă din R. Moldova cu ciclu tehnologic închis de producere. Propunem spre comercializare blănuri de calitate și culori diverse Fiecare blană este munițios prelucrată și verificată calitatea acesteia. Liderii mondiali în domeniul produselor chimice și al tehnologiilor de fabricare a blănurilor sunt: SUA, Europa și China. Am ales un lider - Jos. H. Lowenstein & Sons (SUA). Am înțeles toate subtilitățile lucrului filigran făcut manual în blană din SUA, America Latină și Canada - țările pionierilor de reproducere a chinchillei din lume. Noi colaborăm cu Canchilla Associates limitată, cu experiență de peste 50 de ani și una dintre primele din industrie. Lucrăm cu fermierii din Argentina, Brazilia, Europa de Vest și de Est, lucrăm cu cea mai bună blană din lume. Oferim o cooperare reciproc avantajoasă între blănari, fabrici de blănuri, ateliere mari, dizaineri privați. Vă vom oferi materialele și informațiile necesare, precum și mostrele, o selecție solidă de blănuri, care să permită fiecăruia să găsească blănuri care îndeplinesc cerințele și costurile, vă vom ajuta să alegeți cele mai bune colecții pentru fiecare gust.

Blănuri de calitate

Vă oferim blănuri de Chinchilla de 4 clase diferite:

Quality / Качество/ 质量

Select First Class Second Class Mixed
Blană selectată, cea mai înaltă calitate, cea mai bună blană. Clasa întâi, de bună calitate, fără defecte și daune. Prezența unui defect mic în zona de lucru Calitate joasă
Отборный мех, высочайший сорт, лучший мех. Первый сорт, хорошее качество, без дефектов и повреждений Наличие малого дефекта на рабочей зоне Низкий сорт
选择皮草,档次最高,最好的皮毛 一等品,质量好,无缺陷和损伤 有在工作区中的小缺陷 低品位

Colour / Цвет / 颜色

XXXdark XXdark Xdark medium dark
Culori exclusive / Эксклюзивные тона классической шиншиллы / 青紫蓝兔典型独家颜色
CR1 (albastru /синий / 蓝色) CR2 ( Violet / фиолет / 紫色)
Culori exclusive / эксклюзивные цвета
Black Velvet Черный Бархат 黑色天鹅绒 Beige Бежевая 棕黄 Сolour Крашеный 油漆的

Size / Marime / 尺寸

2 1 0 00 30
33-36 см / (厘米) 36-39см / (厘米) 39-40см / (厘米) 40-42см / (厘米) 42-44см / (厘米)
Comandă blană

1

Tehnologia de prelucrare Latino-Americana corespunde tuturor Ecostandartelor.

2

Am creat o baza genetica de animale buna.


3

Intotdeauna puteti gasi loturi pentru toate categoriile de consumatori.

4

Selectam cele mai calitative loturi.

5

Folosim preparate la prelucrare ecologice de la cele mai renumite companii .

6

Am creat un soft unic de monitorizare si selectare a blanurilor dupa categorii.

7

Fiecare abonat la soft poate duce evidenta procentuala la dinamica lotului creat.

Contacteaza-ne

Cum să ne contactați și să obțineți consulația necesară

Dacă după ce ați citit informațiile de pe site-ul nostru și aveți dorința de a vă deschide propria afacere în creștere, scrieți-ne și sunați-ne și vom fi bucuroși să răspundem la toate întrebările dvs. și să luăm în considerare toate dorințele dumneavoastră. Creșteți cu noi! Suntem deschisi cooperării reciproc avantajoase. În scurt timp menegerul va reveni cu un apel

Invităm studiourile de blană și de dizain să coopereze. Vă vom oferi materialele și informațiile necesare, precum și mostrele, o selecție solidă de piei, care să permită fiecăruia să găsească blănuri care îndeplinesc cerințele și costurile, vă vom ajuta să alegeți cele mai bune colecții pentru fiecare gust.Semnăm contractul și primești blănițele procurate.

Contacteaza-ne

Completează formularul

Opiniile Clienților

Vitalii și Oleg

Una din fermele moderne formată și ghidata de Okey Chinchilla.